این سومین سئوال رسایی از وزرای دولت یازدهم بود که سبب شد تا نمایندگان به آنها کارت زرد بدهند. اولین سئوال رسایی از علی جنتی و سئوال دوم از طیب نیا وزیر اقتصاد بود.

به گزارش مشرق، حمید رسایی در سایت رسمی خود درباره جلسه دیروز مجلس نوشت: پس از توضیحات وزیر صنعت، رسایی اعلام کرد که از پاسخ‌های وزیر قانع نشده است و نمایندگان با 73 رأی موافق، 106 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از 203 نماینده حاضر در صحن علنی، از پاسخ‌های وزیر صنعت قانع نشدند و بدین تریب وی سومین کارت زرد خود را از پارلمان دریافت کرد. این سومین سئوال رسایی از وزرای دولت یازدهم بود که سبب شد تا نمایندگان به آنها کارت زرد بدهند. اولین سئوال رسایی از علی جنتی و سئوال دوم از طیب نیا وزیر اقتصاد بود.

صبح روز دوشنبه (16 آذرماه 94) حمید رسایی نماینده مردم تهران و نایب‌رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی امروز در سوالی از نعمت‌زاده وزیر صنعت،معدن و تجارت در ابتدای نطق خود، ضمن تبریک روز دانشجو و تشکر از حضور حدود هشتاد نماینده ای که در سفر اربعین حاضر بودند، در خصوص موضوع سئوال گفت:

همکاران محترم و ملت شریف ایران،

من ابتدا لازم است از مردم عزیزی که مذاکرات امروز را می شنوند و احتمالا بخشی از اطلاعاتی که ارائه می شود آنها را آزرده خاطر می کند، عذرخواهی کنم و البته امیدوارم نتیجه این سئوال و تصمیم مجلس که دفاع از حقوق مردم خواهد بود، آنها را خشنود کند.

موضوع سئوال امروز در حقیقت، بررسی نقض یکی از مهمترین قوانین کشورمان توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت است که رعایت آن، نشانه عدالت در نظام جمهوری اسلامی و عدم رعایت آن، می تواند یکی از نشانه های انحراف در یک دولت و یک سسیتم باشد و طبعا اگر مجلس هم در کنار دستگاه های نظارتی دیگر، چشمش را بر این تخلف قانونی ببندد، باید آن را آغاز انحراف از آرمان های انقلاب اسلامی هم دانست.

نعمت زاده همیشه مسئولیت داشته، ثروتش از کجا آمده

آقای نعمت زاده از ابتدای انقلاب تا سال 88 مسئولیت های عالی در مدیریت کشور داشته است. سال 1358 عضوهیئت مدیره و معاون فنی شرکت ایران ناسیونال یا همین ایران خودرو بوده، سال 59-1358 وزیر کار و امور اجتماعی، سال 60-1359: وزیر صنایع و معادن، سال 1360: معاون اجرایی نخست وزیر، سال 61-1360: مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه و مدیرکل برنامه‌ریزی تولید و زیر بنایی، سال 63-1361: عضو هیئت مدیره و معاون سازمان صنایع دفاع، سال 65-1364: رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت توانیر، سال 67-1366: عضوهیئت مدیره و معاون سازمان دفاع، سال 68-1367: رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر، سال 76-1368: هشت سال وزیر صنایع، سال 84-1376: هشت سال مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سال 87-1384: سه سال مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، سال 88-1387: مشاور ارشد وزیر نفت، سال 1388 تا 1392: بازنشسته می شوند و رو می کنند به تاسیس شرکت خانوادگی توسعه تجارت نعمت در رابطه با مدیرت طرح‌های صنعتی که البته این یک شرکت نیست بلکه شرکت های متعدد است، از سال 92 هم مجددا ایشان وزیر می شود یعنی فقط 4 سال ایشان مسئولیت نداشته اند. الان سئوال مردم این است ثروت آقای نعمت زاده چقدر است؟ ایشان که همیشه مسئول بوده است چطور در سه سال کار خصوصی به چنین ثروتی رسیده است.

{$sepehr_media_1281145_400_300}
دانلود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • محمدرضا ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    0 0
    ماشاالله این آقای محمد راضا نعمت زاده ( وزیر صنعت ) هر چقدر سند و مدرک هم نمایندگان بیارند باز هم حرف خودش میزنده... شرم و حیا هم چیز خوبیه ها !!1
  • ناشناس ۲۲:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    0 0
    درود بر حمید رسایی عزیز .
  • ۱۲:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۸
    0 0
    خدا شاهده اگر مجلس کارشو درست انجام بده خیلی از مشکلات مملکتمون حل میشه. الان این کارشون حرف نداره
  • ۲۱:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۸
    0 0
    حمید رسایی محبوب قلب ها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس